Aan de slag voor de Bouw & Advies

Uitdagende opdrachten

Wil jij je tanden zetten in de ontwikkeling van een huisvestingsconcept, duurzaamheidsprojecten of je bezighouden met aanbestedingstrajecten? Als specialist bemiddelen wij voor vastgoedfuncties die naadloos aansluiten bij jouw opleidingsniveau.

Geef je ambities vorm

Wij denken graag mee en helpen je om je ambities waar te maken. In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw werkervaring, talenten en ambities.

De zekerheid van een vaste baan

Ben jij op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling binnen je werk? Heb je ervaring in de vastgoedsector en wil je je vastbijten in een nieuwe klus? Bijvoorbeeld bij beleggers, adviesbureaus, projectontwikkelaars en adviesbureau's. Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Werk mee aan inspirerende projecten

Laat jij niks aan het toeval over en wil jij goede strategieën ontwikkelen of een betrokken sparringpartner zijn? Xstate beschikt over een uitgebreid netwerk binnen adviesbureau’s, beleggers, overheden en woningbouwcorporaties in geheel Nederland.

Zet je expertise als schade-expert, projectleider, vastgoedmanager of bouwkundig tekenaar in op de plek die bij je past. We bemiddelen hbo- en wo-professionals voor zowel tijdelijke opdrachten als voor structurele vastgoedfuncties. Wil je ook deel uitmaken van ons specialistisch team? Wij bieden inspirerende opdrachten waarbij je werkt in een advies- of projectondersteunende rol die aansluit bij jouw deskundigheid en ambities, bijvoorbeeld op het gebied van schade of management.
Daarnaast begeleiden we je en bieden opleidingen aan, zodat je vakkennis altijd up-to-date blijft en je kunt blijven groeien.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures? Meld je aan voor de Xstate JobAlert

Doorgroeien binnen Bouw & Advies.

Wij vergroten je kansen, denken mee en verleggen grenzen.

Onsgedachtegoed

Onze pecialisten vind je overal terug, bijvoorbeeld als projectleider, projectontwikkelaar, schade-expert en bouwkundig opzichter. Weet jij hoe je klanttevredenheid en rendement op een hoger plan brengt en wil je dat graag blijven doen? Of wil je bijvoorbeeld je kennis van duurzaam bouwen op een andere plek inzetten? Je kiest voor Xstate omdat je samen met ons aan je loopbaan wilt werken.

Wij zoeken het project of de baan waar jij je op je plek voelt en kunt groeien. En dat kan best bij een overheidsorganisatie, belegger of adviesbureau waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht. Wij helpen je om verder te groeien. Met goede begeleiding en opleidingen, maar ook door jou én de opdrachtgever te ondersteunen, zodat het voor iedereen een succes wordt.

Het energieke traineeship

Het energieke traineeship consultant duurzame
ontwikkeling voor de praktijk, in samenwerking ontwikkeld
met de Bestuursacademie Nederland.
Bestuursacademie Nederland

Aan de slag in de bouw & advies?

Neem contact op met Tamara. Wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Tamara Glashouwer