carriere-hero
  • Uitdagende opdrachten

    Ben jij specialist op het gebied van makelaardij? Bijvoorbeeld op het gebied van projectontwikkeling, woningbouw, verhuur, aankoop of verkoop? Xstate is het enige detacheringsbureau dat zich alleen richt op vastgoed. Onze specialisten vind je overal terug, bij makelaarskantoren en woningcorporaties, maar ook bij provincies en gemeenten.

  • Geef je ambities vorm

    Wij denken graag mee en helpen je om je ambities waar te maken. In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw werkervaring, talenten en ambities.

  • De zekerheid van een vaste baan

    Ben jij op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling binnen je werk? Heb je ervaring in de vastgoedsector en wil je je vastbijten in een nieuwe klus als (bedrijfs)makelaar of taxateur? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Werk mee aan een soepele overdracht

Word jij blij van onroerend goed, de hectiek rondom de verkoop van een gewild pand of van taxaties? Wij bieden uitdagende opdrachten binnen de makelaardij die aansluiten bij jouw deskundigheid en ambities.

Xstate beschikt over een uitgebreid netwerk. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe vastgoedprojecten en verschuivingen in de markt. Zet je expertise als bijvoorbeeld makelaar of taxateur in op de plek die bij je past. Wil je ook deel uitmaken van ons specialistisch team op het gebied van vastgoed?

We bemiddelen voor hbo- en wo-professionals, niet alleen voor tijdelijke opdrachten maar ook voor structurele vastgoedfuncties. Daarnaast begeleiden we je en bieden opleidingen aan, zodat je vakkennis altijd up-to-date blijft en je kunt blijven groeien.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Als eerste op de hoogte nieuwe vacatures in de vastgoedsector? Meld je aan voor de Xstate JobAlert

Wij houden ook niet van spam

Doorgroeien binnen de makelaardij.

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen de makelaardij?

Of ben jij al ervaren als makelaar en zoek je een nieuwe plek om woningzoekenden en eigenaren te ondersteunen bij de verkoop of het aankoopproces? Je kiest voor Xstate omdat je samen met ons aan je loopbaan wilt werken. Wij zoeken het project of de baan waar jij je op je plek voelt en kunt groeien. We zoeken de beste match voor opdrachtgever en specialist. We luisteren heel goed naar wat jij wilt. Maar we weten ook wat er speelt in onroerend goed, welke uitdagingen er liggen en wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Wij vergroten je kansen, denken mee en verleggen grenzen. Onze makelaars en andere vastgoedspecialisten vind je overal terug, bijvoorbeeld bij gemeenten, woningcorporaties en makelaarskantoren. Wij helpen je om verder te groeien. Met goede begeleiding en opleidingen, maar ook door jou én de opdrachtgever te ondersteunen, zodat het voor iedereen een succes wordt.

Xstate gaf mijn carrière een echte boost

Met een persoonlijke en doelgerichte aanpak heeft Xstate mij geholpen aan een baan als projectleider bij een woningcorporatie. Ik ben erg blij met Xstate!

Jill Mesken
Professional bij Xstate

Aan de slag in de makelaardij?

Neem contact op met Tamara. Wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Start een Whatsapp-gesprek
Tamara Glashouwer