carriere-hero
  • Uitdagende opdrachten

    Wil je uitgedaagd worden om je grenzen binnen de wereld van duurzaamheid te verleggen en je te ontwikkelen in de verschillende functies en projecten die we je kunnen bieden?

  • Vanuit jouw ambities je carrière bepalen

    Wil je samen met ons aan je loopbaan werken? Ervaring opdoen in verschillende werkomgevingen? Wij denken graag mee en helpen je om je ambities waar te maken.

  • De zekerheid van een vaste baan

    Ben jij op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling binnen je werk? Heb je ervaring of affiniteit met duurzaamheid en wil je je vastbijten in een maatschappelijk vraagstuk? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

In 5 stappen naar een carrière bij Xstate

01.

Kennismaken

Kom een bakje koffie drinken. We horen graag wat je ambities, interesses en drijfveren zijn. Hoe belangrijk vind je het bijvoorbeeld om plezier te hebben op de werkvloer met leuke collega’s? Wil je meer ervaring opdoen en je verder ontwikkelen?

02.

Matchen

Als specialist op het gebied van duurzaamheid komen we bij veel organisaties over de vloer, van overheid en woningcorporaties tot makelaars. Wij zoeken het project of de functie waar jij je op je plek voelt en kunt groeien.

03.

Solliciteren

Als ons voorstel jou ook bevalt, stellen we je voor. We maken een afspraak voor je en helpen je bij de voorbereiding. Maar ook na die tijd houden we contact en kun je altijd bellen bij vragen of problemen.

04.

Starten

Wij maken alles voor je in orde. Je krijgt opleidingen, trainingen en intensieve begeleiding van je persoonlijke coach. Op die manier blijf je groeien. We vinden het belangrijk dat je je goed op je plek voelt en houden de vinger aan de pols.

05.

Doorgroeien

Ook kijken we hoe we je verder kunnen begeleiden. Welke opleiding zou je willen volgen of welke andere branche lijkt je interessant? We denken graag met je mee!

Per direct gezocht

Bekijk alle vacatures

Verleg je grenzen in een duurzame wereld.

Onze specialisten vind je overal terug. Van overheid en adviesbureau's tot woningcorporaties. Daar zijn wij supertrots op.

Wij helpen ambities waar te maken en brengen kwaliteit en wens samen. Hoe? Door de tijd te nemen en écht te luisteren. Want verbinden is niet alleen zoeken en plaatsen, het vraagt veel meer. We zoeken naar werk dat je met plezier doet en realiseren ons dat er meer factoren van belang zijn in je werk. Misschien is financiële zekerheid voor jou wel een belangrijke voorwaarde.

Of word je naast de inhoud vooral gestimuleerd door leuke collega’s. Misschien wil je juist snel eigen verantwoordelijkheid krijgen of carrière maken. Wij zoeken het project of de baan waar jij je op je plek voelt en kunt groeien. En dat kan best in een sector zijn waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht. Wij vergroten je kansen, denken mee en verleggen grenzen.

In welke branche wil jij doorgroeien?

Het energieke traineeship

Het energieke traineeship consultant duurzame ontwikkeling voor de praktijk, in samenwerking ontwikkeld met de Bestuursacademie Nederland.

Bestuursacademie Nederland

Wil jij impact maken in een duurzame leefomgeving?

Bel of mail ons, wij denken graag met je mee.

Start WhatsApp-gesprek
Xstate

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures? Meld je aan voor de Xstate JobAlert

Wij houden ook niet van spam :)