block-img

Our state of mind

A young
state of mind

Jong talent versnelt de toekomst. Die frisse, onbevangen blik zorgt voor nieuwe ideeën en inzichten. Precies wat nodig is om bestaande systemen los te laten en nieuwe te ontwikkelen.

block-img

A fresh state of mind

Fris en energiek vliegen wij elke uitdaging aan. Onbevangen en onafhankelijk. Vragen stellen, fouten maken, leren en inspireren. Daar staan wij voor.

block-img

An ambitious state of mind

De intrinsieke motivatie om te veranderen en te ontwikkelen. Échte impact willen maken. En investeren in jezelf om morgen weer een stap verder te zijn.

 

block-img

Our state of mind

De huidige maatschappelijke uitdagingen vragen om versnelling. De mindset van jonge talenten zorgt voor verfrissing en vernieuwing in de beleidsvorming. Het zorgt ervoor dat we bestaande systemen sneller durven los te laten. En dit zorgt weer voor versnelling van de transities. Daarom vinden wij dat er meer jong talent nodig is in het publieke domein.

 

block-img

Ons verhaal

Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij zijn overtuigd dat je altijd kan versnellen en veranderen. Zolang je maar de juiste mensen aan tafel zet.

Wij geloven in de kracht van jong talent. Frisse, ambitieuze professionals met de intrinsieke motivatie om te veranderen. Waarom? Jonge talenten zijn wendbaar. Kritisch. Ze zijn onafhankelijk en durven nog vragen te stellen en fouten te maken. Competenties die vaak meer naar de achtergrond verschuiven naarmate belangen en risico’s toenemen. Of het nu gaat om de woningmarkt, verduurzaming, digitalisering of polarisatie van de samenleving: de mindset van jonge talenten zorgt voor verfrissing en vernieuwing in de beleidsvorming. Het zorgt ervoor dat we bestaande systemen sneller durven los te laten. En dit zorgt weer voor versnelling van de transities.
Daarom vinden wij dat er meer jong talent nodig is in het publieke domein.

Om te versnellen heb je nieuwe competenties nodig. Een jonge, frisse state-of-mind.