carriere-hero
Xstate verbindt talenten en specialisten op het gebied van duurzaamheid. We zijn in 2019 begonnen. We zijn een jong bedrijf, maar zeker geen groentje in het vak.

We zijn een detacheerder waar jarenlange ervaring in de branche, knowhow en bevlogenheid bij elkaar zijn gekomen. Kortom, een nieuw energiek bedrijf, gebouwd op een stevig fundament.

Wij helpen ambities waar te maken en nemen de tijd om écht te luisteren waar opdrachtgevers en specialisten naar op zoek zijn. Wij selecteren onze talenten en specialisten op basis van opleiding, houding en gedrag en hun intrinsieke motivatie. Dat doen we bij overheden, semi-overheid, advies- en ingenieursbureau's en woningcorporaties in heel Nederland. Xstate kent de markt als geen ander en zorgt zo voor een oplossing op maat.

Laat het maken van de beste verbinding gerust aan ons over.

Maak kennis met ons team.

Lútsen Zijlstra
06 23 14 37 83
Managing Consultant
Tamara Glashouwer
06 12 11 95 23
Managing consultant
Ron Tilroe
06 30 00 49 89
Managing Consultant

Het gedachtegoed van Xstate

Energiek

Wij bemiddelen jonge talenten en specialisten die net zo zijn als wij. Bevlogen, vol van passie en energie, maar bovenal professioneel. Mensen die weten hoe ze projecten tot een succes moeten maken.

Aandacht voor ambitie

Kenmerkend voor de specialisten die wij detacheren, is dat ze behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en dat ze zoeken naar uitdaging in hun werk. Wij zoeken het project of de baan waar onze specialisten zich op hun plek voelen en kunnen groeien.

Heldere afspraken en maatwerk

Juist het gebied ruimtelijke ordening vraagt momenteel veel aandacht van (semi-)overheden. De Omgevingswet doet zijn intrede, de energietransitie is een maatschappelijke opgave geworden en duurzaamheid staat hoog op de agenda. Met vergaande consequenties, kijk maar naar de recente protesten rondom de stikstofcrisis en PFAS. Er is behoefte aan medewerkers met de ervaring, kennis en competenties om deze deels nieuwe problematiek, goed op te pakken maar die met hun energie en competenties wel de basis in huis hebben om succesvol te bouwen aan actuele maatschappelijke vraagstukken.

Specialist op het gebied van duurzaamheid

Xstate en Bestuursacademie Nederland hebben de handen ineengeslagen om organisaties van deze talenten te voorzien. In ons traineetraject groeien hoogopgeleide jonge professionals, door een combinatie van detacheren en praktijkgericht opleiden, door tot Consultant Duurzame Ontwikkeling. We leren ze de tanden te zetten in vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en de Omgevingswet. Zo werken we aan een nieuwe generatie overheidsprofessionals die met passie voor maatschappelijke opgaves door hun persoonlijke en vakinhoudelijke bijdrage een boost geven aan duurzaamheid.

De zekerheid van de NBBU

Natuurlijk wil je er graag verzekerd van zijn dat je zaken doet met een gecertificeerde partij:

Xstate is lid van de NBBU en betekent dat je verzekerd bent van optimale zekerheid en garanties.

Dé opleider in de publieke sector

Het energieke traineeship ''Consultant Duurzame Ontwikkeling'' voor de praktijk, in samenwerking ontwikkeld met de Bestuursacademie Nederland

Het energieke traineeship

Het energieke traineeship consultant duurzame ontwikkeling voor de praktijk, in samenwerking ontwikkeld met de Bestuursacademie Nederland.

Bestuursacademie Nederland

Kennismaken met Xstate?

Ga in gesprek met Tamara, ze vertelt je alles over de mogelijkheden.

Start whatsapp
Tamara Glashouwer