Energiek in duurzaam talent

De CO2 uitstoot moet in Nederland in 2030 gehalveerd zijn. Door trainees en professionals in te zetten op uiteenlopende projecten richting o.a. energietransitie, klimaatadaptatie en verduurzaming werken wij mee om Nederland een stukje duurzamer te maken. Want een beter begin, begint bij je zelf!

Ons doel? Nederland een stukje duurzamer maken. Hoe we dit doen? Op een vooruitstrevende manier talent aan ons binden en in te zetten op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving. 

Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!

Krijg jij hier energie van?

Maak kennis met ons team.

Lútsen Zijlstra
Lútsen Zijlstra
+31 6 23 14 37 83
Managing Consultant
Ron
Ron Tilroe
+31 6 30 00 49 89
Managing Consultant regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel
Anne Groot
Anne Groot
+31 6 25 32 63 62
Recruiter & Fieldmanager
amin 1
Amin Aabis
+31 6 50 50 33 53
Recruiter
Walter
Walter Lammers
+31 6 10 96 16 37
Managing Consultant regio Brabant, Zuid-Holland, Limburg

De kernwaarden van Xstate

Ondernemend

Als Xstater herken je kansen. Je durft keuzes te maken, onderneemt direct actie en zoekt de samenwerking op wanneer nodig. Je staat open voor feedback om zo jouw idee naar een hoger niveau te tillen. Het is jouw project, jij hebt de lead. Wanneer je hulp nodig hebt staan wij voor je klaar. Maar de bal lig bij jou.

Innovatief

Vanuit jouw intrinsieke motivatie en met een ambitieuze en creatieve houding weet én durf jij verschil te maken bij onze opdrachtgevers. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en klanttevredenheid is voor jou van groot belang. Ook blijven wij ons opleidingsprogramma doorontwikkelen. Dit doen wij graag samen met elkaar.

Ambitieus

Hoeveel diploma’s of werkervaring je ook op zak hebt, wij zijn ervan overtuigd dat het altijd beter kan. Wij dagen je continue uit om het beste uit jezelf naar boven te halen en persoonlijk te groeien. Jij gaat door waar anderen stoppen, je durft patronen te doorbreken en je omgeving uit te dagen.

Persoonlijk

Korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur kenmerkt onze organisatie. Wij vertellen een eerlijk verhaal en staan voor wat we zeggen. Bij ons ben je geen nummer en heb je altijd een persoonlijke coach die je uitdaagt om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Via het traineeship Duurzaamheid krijg ik de kans om extra kennis op te doen die echt specifiek over duurzaamheid gaat.

“Het contact vanuit Xstate is hartstikke goed. Ze zijn altijd bereikbaar en ik kan ook altijd bellen. Dat vind ik heel prettig.  Xstate reageert eigenlijk ook altijd heel daadkrachtig. Als er iets geregeld moet worden, wordt het ook geregeld. Ook heb ik tussentijds contact met Xstate voor mijn persoonlijke begeleiding.”

Sjûke van der Ploeg
Trainee Duurzaamheid bij Xstate