Aan de slag voor de Overheid

Landelijk netwerk van getalenteerde professionals

Wij verbinden talentvolle specialisten op het gebied van duurzaamheid. Dat doen wij met veel plezier. Onze specialisten zijn bevlogen, vol met passie en energie, maar bovenal professioneel en weten zo projecten tot een succes te maken.

Geef je ambities vorm

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de invulling van de klimaatwet, energietranistie en omgevingswet? En zoek je de combinatie van zekerheid en afwisseling bij organisaties binnen de overheid? In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw werkervaring, talenten en ambities.

De zekerheid van een vaste baan

Wil je ervaring opdoen in verschillende functies bij (semi)overheidsorganisaties? Of loop je al een tijdje mee en wil je je vastbijten in een nieuwe klus bij de overheid? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Werk mee aan een efficiëntere overheid

Wil je ook deel uitmaken van ons specialistisch team die een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Xstate beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de gemeentelijke en provinciale overheden in geheel Nederland.

We bemiddelen voor hbo- en wo-professionals, niet alleen voor tijdelijke opdrachten, maar ook voor structurele functies. Zet je expertise als bijvoorbeeld manager vastgoed of medewerker duurzaamheid in op de plek die bij je past. Wij bieden uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw deskundigheid en ambities, bijvoorbeeld bij woningbouwtoezicht, ruimtelijke ordening of planologie. Verbeter de dienstverlening, spring efficiënter om met vastgoed en zorg voor meer verduurzaming of besparingen. Daarnaast begeleiden we je en bieden opleidingen aan, zodat je vakkennis altijd up-to-date blijft, weet wat de trends zijn en je kunt blijven groeien.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures? Meld je aan voor de Xstate JobAlert

Maak kennis met ons talent voor jouw vakgebie

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen de overheid?

Je kiest voor Xstate omdat je samen met ons aan je loopbaan wilt werken. Wij zoeken het project of de baan waar jij je op je plek voelt en kunt groeien. En dat kan best bij een organisatie of gemeente zijn waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht. We zoeken de beste match voor opdrachtgever en specialist. Hoe? We luisteren heel goed naar wat jij wilt. Maar we weten ook wat er speelt, welke uitdagingen er liggen en wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Wij vergroten je kansen, denken mee en verleggen grenzen.

Onze specialisten vind je overal terug bij verschillende (semi)overheidsorganisaties, bijvoorbeeld op de afdelingen bouw- en woningbouwtoezicht, ruimtelijke ordening, fysieke leefomgeving of planologie. Wij helpen je om verder te groeien. Met goede begeleiding en opleidingen, maar ook door jou én de opdrachtgever te ondersteunen, zodat het voor iedereen een succes wordt.

Xstate gaf mijn carrière een echte boost

Met een persoonlijke en doelgerichte aanpak heeft Xstate mij
geholpen aan een baan als projectleider bij een
woningcorporatie. Ik ben erg blij met Xstate!
Jill Mesken
Professional bij Xstate

Aan de slag voor de overheid?

Neem contact op met Tamara. Wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Tamara Glashouwer