Persoonlijk ontwikkeltraject

Persoonlijk ontwikkeltraject

Samen met je fieldmanager

Samen met je Fieldmanager zorgen we ervoor dat je gedurende het traineeship ook op persoonlijk vlak door groeit door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Hieronder lees je er meer over!

 

Intervisie

Xstate biedt verschillende traineeships aan. Wanneer je als trainee start bij Xstate, ga je van start met de opleiding Duurzame Ontwikkeling bij de Bestuursacademie Nederland. Binnen de opleiding worden verschillende modules behandeld die van toepassing zijn binnen het onderwerp duurzame ontwikkeling. Naast de inhoudelijke lesdagen bevat de opleiding ook intervisie dagen. Tijdens de intervisiemomenten ga je in kleinere groepjes casussen behandelen over dingen waar jij, of een van je mede trainees, tegenaan lopen tijdens jullie werk. Zo werk je samen naar een oplossing toe, onder begeleiding van de Bestuursacademie Nederland!

 

Persoonlijk ontwikkeltraject

Vanuit Xstate vinden we het ook belangrijk om in contact te blijven met onze trainees en te weten hoe het met ze gaat, waar je tegenaan loopt en of we je ergens bij kunnen helpen. De opleiding biedt natuurlijk specifieke informatie, maar het is ook belangrijk dat je je op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Xstate biedt via het persoonlijk ontwikkeltraject ondersteuning aan rondom problemen waar je tijdens je werk, maar ook op persoonlijk gebied, tegenaan aan loopt. Dit heeft namelijk impact op hoe jij je voelt, in je vel zit en dus ook op hoe jij functioneert.

We vinden het belangrijk dat je een leuke en uitdagende opdracht hebt, en kan doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Om dit te kunnen bespreken en hier bij stil te staan, heeft elke trainee iedere 6 weken een gesprek met de Fieldmanager. De Fieldmanager is gedurende je hele traineeship hét aanspreekpunt voor trainees om dit soort zaken mee te bespreken.

De Fieldmanager is gedurende het hele traineeship hét aanspreekpunt voor trainees om persoonlijke zaken mee te bespreken.

 

Vraag het je Fieldmanager!

Bij je Fieldmanager kan je dus terecht voor je persoonlijk ontwikkelingstraject en om eventuele problemen of successen mee te bespreken. Daarnaast is de Fieldmanager ook de aangewezen persoon voor alle vragen rondom je contract, je loonstroken, de reiskostenvergoeding, vakantie en verlof, ziekte, etc. Belangrijk om te weten rondom het aanvragen van je verlof of vakantie: je vraagt dit zowel bij je Fieldmanager als bij je opdrachtgever aan! Het is natuurlijk vooral belangrijk voor de opdrachtgever om te weten wanneer je afwezig bent, maar voor Xstate is het echter ook belangrijk om hierover op de hoogte te blijven. Hetzelfde geldt voor als je ziek bent. Je moet je dan telefonisch voor 9:00 in de ochtend hebben ziek gemeld bij je opdrachtgever én bij je Fieldmanager. Ga je ziek naar huis? Dan geef je dit ook telefonisch door aan opdrachtgever en je Fieldmanager. Xstate behandelt namelijk je ziekmelding!

Alles wat je met je Fieldmanager bespreekt, zal als vertrouwelijk worden behandeld. We vinden het ontzettend belangrijk dat alle Xstaters blij zijn; in hun werk, maar ook privé. Hier willen wij ons dan ook actief voor inzetten. We vinden het hartstikke leuk als trainees of professionals hun successen en ervaringen met ons delen. Zo krijgen we ook beter beeld dat het goed gaat met de trainees. Om steeds meer succesverhalen te krijgen, is feedback heel belangrijk. Geef vooral aan ons door waar er nog verbeterpunten liggen voor Xstate!

Dus heb je vragen, moet je even je hart luchten, of heb je successen geboekt? Bel, mail of app ons vooral!

Zie jij jezelf in dit vakgebied werken?