Aan de slag voor de Semi-overheid

Uitdagende opdrachten

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Bijvoorbeeld op het gebied van projectontwikkeling, vastgoed, energietransitie, klimaatwet of de omgevingswet? Onze specialisten vind je overal terug, bij waterschappen, netwerkbedrijven en zorginstellingen, maar ook bij provincies en gemeenten.

Geef je ambities vorm

Wij denken graag mee en helpen je om je ambities waar te maken. In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw werkervaring, talenten en ambities.

De zekerheid van een vaste baan

Ben jij op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling binnen je werk? Heb je ervaring of wil je graag werken binnen de semi-overheid? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Draag bij aan een duurzame leefomgeving

Word jij blij van de hectiek rondom de energietransitie? Wij bieden uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw deskundigheid en ambities.

We bemiddelen voor hbo- en wo-professionals, niet alleen voor tijdelijke opdrachten maar ook voor structurele vastgoedfuncties. Daarnaast begeleiden we je en bieden opleidingen aan, zodat je vakkennis altijd up-to-date blijft en je kunt blijven groeien.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures? Meld je aan voor de Xstate JobAlert

Doorgroeien binnen de semi-overheid.

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen de semi-overheid?

Onsgedachtegoed

Of ben jij al ervaren als professional en zoek je een nieuwe klus bij een waterschap, zorginstelling of netwerkbedrijf? Je kiest voor Xstate omdat je samen met ons aan je loopbaan wilt werken. Wij zoeken het project of de baan waar jij je op je plek voelt en kunt groeien. We zoeken de beste match voor opdrachtgever en specialist. We luisteren naar wat jij wilt. Maar we weten ook wat er speelt binnen de semi-overhied, welke uitdagingen er liggen en wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Wij vergroten je kansen, denken mee en verleggen grenzen. Onze professionals vind je overal terug, bijvoorbeeld bij gemeenten, woningcorporaties en bij de semi-overheid. Wij helpen je om verder te groeien. Met goede begeleiding en opleidingen, maar ook door jou én de opdrachtgever te ondersteunen, zodat het voor iedereen een succes wordt.

Xstate gaf mijn carrière een echte boost

Met een persoonlijke en doelgerichte aanpak heeft Xstate mij
geholpen aan een baan als projectleider bij een
woningcorporatie. Ik ben erg blij met Xstate!
Jill Mesken
Professional bij Xstate

Aan de slag bij de semi-overheid?

Neem contact op met Tamara. Wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Tamara Glashouwer