Traineeship overheid

Start jij binnenkort aan ons traineeship bij de overheid?

Zie jij jezelf als de ambtenaar van de toekomst? Wil jij overheidsinstellingen door ontwikkelen naar het nieuwe normaal? En streef jij ernaar om duurzaamheid vanzelfsprekend te maken? Dan is het traineeship Duurzaamheid bij de overheid iets voor jou!

De nieuwe overheid

De overheid heeft al jaren geleden het stoffige en saaie imago achter zich gelaten. Zij houden zich bezig met uiteenlopende onderwerpen die verregaande consequenties hebben voor onze maatschappij. Tijdens het traineeship bij de overheid ga jij aan de slag met complexe vraagstukken. Op deze manier lever jij een bijdrage aan een toekomstbestendige overheid. Ondernemend, out-of-the box denkend, enthousiast, ambitieus en het verschil willen én durven maken. Dat is de ambtenaar van de toekomst!

Jouw ontdekkingstocht

Tijdens het traineeship duurzaamheid bij de overheid voer je een of meerdere opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk overheidsorganisaties. Je kan hierbij denken aan gemeenten, provincies, waterschappen maar ook de omgevingsdienst of een woningcorporatie. Door in verschillende keukens te kijken kan jij op ontdekkingstocht gaan en onderzoeken bij wat voor soort type overheidsorganisatie je het beste tot je recht komt. Dit is een van de redenen waarom een traineeship binnen de overheid de juiste stap is nadat je bent afgestudeerd.

Krijg jij hier energie van?