carriere-hero

In het kort

 • Uitbreiding en nieuwbouw van een industriële plant
 • 2 jarig project
 • Projectomvang ca. €100.000.000
 • Guidens and Control
 • Civil Structural and Archtectual

Functie eisen

 • HBO Bouwkunde
 • Ervaring als projectengineer
 • Je beheerst Engels in woord en geschrift
 • Ervaring met industriele projecten
 • Je weet makkelijk verbindingen te leggen

Over de functie

Als Project Engineer ga je als vertegenwoordiger van een klant optreden als verantwoordelijke voor Civil Structural and Architectual binnen een verbouw en nieuwbouw project van een bestaande industriële plant.

Je bent namens deze klant verantwoordelijk voor de guidels en control op een engineerings partner, welke de engineering voor het civiele en bouwkundige deel gaat uitvoeren. Het project betreft een nieuwbouw en verbouw van een bestaande industriële plant. Je zal, als verantwoordelijke, moeten tekenen voor de controle op alle engineering stukken. Je hebt ook een actieve rol in het meedenken in mechanical items ten aanzien van plaatsing en constructability van deze industriële plant. Je maakt deel uit van een deskundig team en bent verantwoordelijk voor de correcte engineering van jouw project. Je bent een sparringspartner binnen de task force team van de klant en met derden die daar de engineering uitvoeren. Als het engineerings deel is afgerond zul je betrokken worden bij de aanbesteding en het vervolg van de uitvoering als vertegenwoordiger van de klant. De projectduur betreft 2 jaar en start in oktober 2019 tot december 2021.

Zo ziet je agenda er straks uit.

Maandag08:00 - 08:30
Opstarten + mail

Start van de week

Maandag08:30 - 09:30
Overleg

Op locatie overleg met het task force team

Dinsdag08:00 - 10:00
Controle

Controle van het aangeleverde engineeringswerk

Vrijdag14:00 - 16:00
Voorbereiden

Volgende week staat er een belangrijke afspraak gepland met de plantdirector over het kunnen doordraaien van de fabriek

Donderdag10:00 - 11:30
Bezoek toeleverancier

Extern bezoek met een buitenlandse leverancier over nieuwe mogelijkheden voor de bouwkundige aanpassingen van de nieuwbouw

50% Project management
20% Overleg extern
20% Administratie
10% Overleg intern

Over het bedrijf

Het bedrijf is een allround engineeringsbureau in de provincie Drenthe. Het is een trots en dynamisch bedrijf met een no-nonsese mentaliteit en een open bedrijfscultuur.

Ze werken aan mooie uitdagende projecten in zowel binnen- als buitenland. Er werken deskundige collega's aan projecten op het gebied van engineering, constructie, projectmanagement en onderhoud. Het bedrijf is specialist voor ontwerp, 3D-modellering, constructieberekeningen en projectmanagement.

Xstate is dé specialist voor vastgoedprofessionals. Wij detacheren talentvolle specialisten die het verschil willen maken. Persoonlijke onwikkeling en jou ambities staan bovenaan.

Samen maken we een persoonlijk plan waar je onze opdrachtgevers ondersteunt met kennis en capaciteit en waar wij je ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling.

Wat mag je van ons verwachten?

 • persoonlijk,
 • betrokken en écht luisteren
 • jij bepaalt, wij ondersteunen
 • goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden
 • vele mogelijkheden binnen het vastgoed
 • netwerk vergroten met ervaren specialsten in de vastgoed
 • werken met gelijkgestemden

Doorgroeimogelijkheden Projectengineer

 • Projectengineer

 • Projectleider

 • Projectmanager

De X-factor van Xstate

Uitdagende opdrachten bij ambitieuze opdrachtgevers

Wil je uitgedaagd worden om je grenzen binnen de vastgoedsector te verleggen en je te ontwikkelen in de verschillende functies en projecten die we je kunnen bieden?

Geef je ambities vorm

Wil je samen met ons aan je loopbaan werken? Ervaring opdoen in verschillende werkomgevingen? Wij denken graag mee en helpen je om je ambities waar te maken.

De zekerheid van een vaste baan

Ben jij op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling binnen je werk? Heb je ervaring in de vastgoedsector en wil je je vastbijten in een nieuwe klus? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Interesse? We drinken graag een kop koffie met je!

Laat je gegevens achter en we bellen je vandaag nog terug om een afspraak te plannen voor een vrijblijvend koffiegesprek bij ons op kantoor.

Veelgestelde vragen over onze vacatures

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met je op. We plannen een gesprek in om onder het genot van een bakje koffie uitgebreid kennis met elkaar te maken. Na het kennismakingsgesprek maken we samen een plan voor de vervolgstappen. Jij bepaalt, wij ondersteunen.

Je mag je CV mailen naar info@xstate.nl of neem contact op met 1 van onze consultants.

Jazeker, Xstate is flexibel en er kunnen sollicitatiegesprekken in de avonduren worden ingepland. Neem contact op met een van de consultants en ze plannen graag een gesprek met jou in.

Je kunt ons bellen, mailen of een whatsapp bericht sturen om in contact te komen.

Xstate is actief in duurzaamheid, energietransitie, omgevingswet, klimaatwet en ruimtelijke ordening.

Xstate neemt binnen 24 uur contact met je op.

Xstate is NBBU en NEN4400 gecertificeerd

Als jong talent volg je via de Bestuursacademie het intensieve maar vooral energieke traineeship Consultant Duurzame Ontwikkeling.

Als je vacature er niet tussen staat neem dan contact op met 1 van onze consultants. Wij hebben ook regelmatig latente en 'stille' mogelijkheden bij onze opdrachtgevers die niet specifiek op de website staan.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met de consultant die bij de vacature staat. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie over deze functie?

Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over deze vacature

Start een Whatsapp-gesprek
Tamara Glashouwer
Niet wat je zocht? Misschien past dit beter bij jou

Bekijk alle vacatures