carriere-hero
  • Landelijk netwerk van getalenteerde professionals

    Wij verbinden talentvolle specialisten op het gebied van duurzaamheid. Dat doen wij met veel plezier. Onze specialisten zijn bevlogen, vol met passie en energie, maar bovenal professioneel en weten zo projecten tot een succes te maken.

  • Extra kennis en capaciteit wanneer jouw organisatie het nodig heeft

    Het ruimtelijk domein is volop in beweging. De omgevingswet doet zijn intrede, de energietransitie is een maatschappelijke opgave geworden en duurzaamheid staat hoog op de agenda. Deze ontwikkelingen hebben verregaande consequenties voor onze maatschappij, zoals bijvoorbeeld blijkt uit recente protesten rondom de stikstofcrisis en PFAS. Veel organisaties zoeken naar medewerkers die de kennis hebben om deze, deels nieuwe problematiek, goed op te pakken. Xstate ontzorgt organisaties in deze ontwikkelingen door jonge, hoogopgeleide talenten en ervaren professionals in te zetten bij deze complexe vraagstukken.

  • Specialist binnen duurzaamheid

    In samenwerking met de Bestuursacademie Nederland hebben wij het unieke maar vooral energieke opleidingstraject ''Consultant Duurzame Ontwikkeling'' ontwikkeld. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk aan specialisten binnen dit vakgebied.

Onze kijk op detacheren

Het werven, selecteren en begeleiden van goed geschoolde, enthousiaste talenten en specialisten, dat is wat Xstate doet. We denken graag met je mee en weten waar we over praten.

Wij matchen onze opdrachtgevers alleen met gemotiveerde, enthousiaste specialisten die bevlogen over hun vak praten. Wij stimuleren dit i.s.m. met de Bestuursacademie Nederland met daarin extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Dus of je nu complexe maatschappelijke vraagstukken op het gebied van de energietransitie, omgevingswet of de klimaatwet hebt, we staan voor je klaar. We verbinden onze specialisten overal, van overheid tot woningcorporaties of van bouw tot adviesbureaus. En daar zijn we best trots op!

Wij bieden een andere kijk en denken buiten de gebaande paden en zorgen met onze aanpak voor verbetering, verandering of meer verdieping voor jouw organisatie of project.

Professionals

Als je een specialist zoekt om je organisatie te versterken, denken we graag met je mee. Wij hebben een groot netwerk van talenten en specialisten met werkervaring bij overheden, woningcorporaties, adviesbureau's in verschillende fases van hun carrière.

Aangezien wij ons alleen richten op een duurzame leefomgeving, weten we als geen ander wat een bemiddeling succesvol maakt. We bemiddelen hbo- en wo-professionals voor zowel tijdelijke opdrachten als voor structurele functies.

Jonge talenten

Het ruimtelijk domein is volop in beweging. De omgevingswet doet zijn intrede, de energietransitie is een maatschappelijke opgave geworden en duurzaamheid staat hoog op de agenda. Veel organisaties zoeken naar medewerkers die de kennis hebben om deze, deels nieuwe problematiek, goed op te pakken met als gevolg dat ervaren medewerkers op dit gebied steeds moeilijker te vinden zijn.

In samenwerking met de Bestuursacademie Nederland hebben wij het unieke maar vooral energieke opleidingstraject ''Consultant Duurzame Ontwikkeling'' ontwikkeld.

Maak kennis met ons talent voor jouw vakgebied

Xstate heeft een grote diversiteit aan specialisten in dienst die snel en flexibel ingezet kunnen worden voor jouw project. Dit kunnen ervaren hbo- of wo-professionals zijn, maar bijvoorbeeld ook gedreven talenten.

We verbinden ons jonge talent en specialisten bij (semi-)overheid, bouw & advies en woningcorporaties. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers en projecten hebben onze specialisten vaak gevarieerde ervaring opgedaan in verschillende branches. Dat werkt wel zo verfrissend. Ze verstaan hun vak, ontwikkelen goede strategieën of zijn een betrokken sparringpartner.

Detachering via Xstate betekent heldere afspraken en maatwerk. Voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar flexibiliteit en voor specialisten die zich willen vastbijten in een nieuwe klus. Wij kennen de branche als geen ander en zorgen zo voor de beste match.

Xstate gaf mijn carrière een echte boost

Met een persoonlijke en doelgerichte aanpak heeft Xstate mij geholpen aan een baan als projectleider bij een woningcorporatie. Ik ben erg blij met Xstate!

Jill Mesken
Professional bij Xstate

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga in gesprek met ons. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

Start een Whatsapp-gesprek
Lútsen Zijlstra