Bij Xstate in dienst. Bij u aan het werk.

Zet onze jonge talenten in om ook uw organisatie te verduurzamen. Met onze begeleiding, een erkende opleiding via de Bestuursacademie, ruime trainingen en ontwikkeltrajecten hebben onze jonge talenten de juiste ondersteuning om écht uit te blinken!

block-img

Hoe Xstate het

verschil maakt

Xstate is uw betrouwbare partner voor het vinden van de meest getalenteerde en gemotiveerde professionals. Wij begrijpen dat het succes van uw organisatie afhangt van de mensen die u in dienst heeft. Daarom zetten wij ons in om de beste talenten te vinden die passen bij uw bedrijfscultuur en ambities.

Wij borgen de kwaliteit van onze talenten vanuit onze traineeships en opleidingsmogelijkheden. Gespecialiseerde opleidingstrajecten die we samen met de Bestuursacademie Nederland inrichten en vormgeven. Elk traineeship en traject is volledig ingericht op een actueel maatschappelijk thema. Inclusief passende praktijkopdrachten, inspirerende workshops en gastsprekers.

 

Wij hebben fris talent!

Onze toekoemstbouwers werken o.a. bij:

De voordelen van detachering

Detachering biedt veel voordelen voor zowel werknemer als opdrachtgever. Waar de werknemer kan genieten van een vast contract, en de optie heeft aan verschillende uiteenlopende projecten te werken, heeft u als werkgever ook een boel voordelen van de trainee’s van Xstate. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Flexibiliteit: Een groot voordeel van detacheren is dat u als werkgever niet gebonden bent aan langdurig contract met een medewerker. Dat betekend ook dat Xstate de risico’s draagt bij bijvoorbeeld ziekte of ontslag. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het door betalen van uw werknemer in geval van ziekte, en hoeft u geen uitgebreide personeelsadministratie bij te houden. Ook kunt u makkelijk inspelen op periodes van drukte, zonder hoge personeelskosten in periodes waar er wat minder behoefte is aan ondersteuning!
  • Kwaliteit: Bij Xstate begrijpen wij dat uw succes afhangt van uw personeel, en doen wij er alles aan om het juiste personeel te leveren. Daarom investeren wij ruim in de kwaliteit van onze medewerkers. Door middel van traineeship’s, training en andere opleidingsmogelijkheden zorgen wij dat ons personeel altijd up-to-date is met nieuwste ontwikkelingen en kennis in de markt. Onze kandidaten zijn ook gewend om aan uiteenlopende projecten te werken, waardoor ze snel kunnen schakelen en kennis en kunnen meenemen vanuit andere organisaties. Ook nemen wij u het selectieproces uit handen, waardoor u alleen nog maar kwalitatief goede kandidaten hoeft te beoordelen.
  • Snelheid: Detacheren is een goede manier om op de korte termijn personeel in te huren. Dit bespaart uw organisatie veel tijd en geld dat anders besteed zou worden aan het wervingsproces. Xstate beschikt namelijk over een groot netwerk binnen verschillende vakgebieden. Hierdoor kunnen wij snel de juiste match vinden voor uw organisatie, en hoeft u zich geen druk te maken over de invulling van uw werkzaamheden. Daarnaast bieden wij altijd nog extra begeleiding voor onze kandidaten waar nodig, van trainingen en opleidingsmogelijkheden tot een persoonlijke job-coach.
  • Inwerktijd: Een van de grootste voordelen van detachering is de inwerktijd van uw nieuwe collega. De professionals van Xstate komen bij u binnen met de nodige vakkennis en ervaring. Hierdoor weten zij vaak al hoe ze in bepaalde situaties dienen te reageren, en hoe er geschakeld wordt binnen de organisatie. Hierdoor kunnen onze professionals zich snel aanpassen aan uw organisatie en zijn ze eigenlijk direct inzetbaar.
  • Zekerheid: Het belangrijkste voordeel van detacheren via Xstate is de zekerheid die het uw organisatie biedt. De zekerheid van bekwaam personeel dat direct inzetbaar is en weinig tot geen inwerktijd nodig heeft. Hierdoor kunt u eenvoudig op- of afschalen.

Stuur ons een bericht

Onze certificeringen

Andere verhalen

Ervaringen, cases, kennis en nieuws.

Lútsen zijn ervaring

Lútsen zijn ervaring

Oprichter van Xstate
Lees meer
Walter zijn ervaring

Walter zijn ervaring

Eigenaar van Xstate
Lees meer
Amarins haar ervaring

Amarins haar ervaring

Traineeship Duurzame Ontwikkeling

“De ideaale opstart van je carriere”

Lees meer
Amin zijn ervaring

Amin zijn ervaring

Recruiter bij Xstate
Lees meer
Jolien haar ervaring

Jolien haar ervaring

Traineeship Duurzame Ontwikkeling
Lees meer