Dé specialist op het gebied van duurzaam talent.

Het ruimtelijk domein is volop in beweging. De Omgevingswet doet zijn intrede, de energietransitie is een maatschappelijke opgave geworden en duurzaamheid staat hoog op de agenda.

Deze ontwikkelingen hebben verregaande consequenties voor onze maatschappij. Bedrijfsvoeringen moeten anders worden ingericht, processen moeten worden geoptimaliseerd en de bevolking moet in staat zijn om op een andere manier te gaan denken om een goede vertaalslag te maken naar een duurzame ontwikkeling. Veel organisaties zoeken naar medewerkers die de kennis hebben om deze, deels nieuwe problematiek, goed op te pakken. Wij begeleiden organisaties in deze ontwikkelingen door hoogopgeleide talenten en ervaren professionals in te zetten bij deze complexe vraagstukken.

Onze kijk op detacheren

Specialist

In samenwerking met de Bestuursacademie Nederland hebben wij het exclusieve maar vooral energieke opleidingstraject ''Duurzame Ontwikkeling'' ontwikkeld. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk aan specialisten binnen dit vakgebied. Dus of je nu complexe maatschappelijke vraagstukken op het gebied van de energietransitie, Omgevingswet of de Klimaatwet hebt, we staan voor je klaar. 

Ontzorgen

Wij verbinden talenten die net zo zijn als wij. Bevlogen, vol van passie en energie, maar bovenal professioneel. Mensen die weten hoe ze projecten tot een succes moeten maken. Wij faciliteren een compleet ontwikkelpakket met daarin de exclusieve opleiding ‘Duurzame Ontwikkeling’ (Bestuursacademie Nederland) voor de praktijk en uitdagende opdrachten.

Professionals

Als je een specialist zoekt om je organisatie te versterken, denken we graag met je mee. Wij hebben een groot netwerk van talenten en specialisten met werkervaring bij overheden, woningcorporaties, adviesbureaus op verschillende niveaus.

Aangezien wij ons alleen richten op een duurzame leefomgeving, weten we als geen ander wat een bemiddeling succesvol maakt. We bemiddelen hbo- en wo-professionals voor zowel tijdelijke projecten als voor structurele functies.

Jonge talenten

Xstaters zetten hun tanden in projecten op het gebied van o.a. Ruimtelijke Ordening, energietransitie, de Omgevingswet of klimaatadaptatie.

Door de mix van een opleiding, persoonlijke ontwikkeling en projecten ontstaat er een nieuwe generatie professionals die met passie voor maatschappelijke opgaven door hun persoonlijke en
vakinhoudelijke bijdrage een boost geven aan een duurzame leefomgeving!

Onze certificeringen

Exclusief partner van de Bestuursacademie Nederland

Het intensieve maar vooral energieke traineeship ‘Duurzame
Ontwikkeling voor de praktijk’, in samenwerking ontwikkelt
met de Bestuursacademie Nederland.

Bestuursacademie Nederland

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Wij vertellen je graag meer!

Ook zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar: