Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

Door het volgen van het traineeship Duurzaamheid, krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij de gemeente. 

Gemeentelijke werkervaring opdoen

Gaat jouw voorkeur uit naar een werkomgeving waarbij je dicht bij de burgers staat en ben je graag bezig met lokale politiek? Dan is werken bij de gemeente voor jou dé juiste stap! Je kan via ons traineeship Duurzaamheid opdrachten gaan uitvoeren bij een gemeentelijke organisatie. Door gemeentelijke werkervaring op te doen, kan jij onderzoeken of dit jou bevalt.

 

Traineeship en werken bij de gemeente

Tijdens het traineeship Duurzaamheid ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Zo heb je ook de mogelijkheid om te gaan werken bij een gemeente bij jou in de regio. Jouw opgedane ervaring bij de ene gemeente kan je meenemen naar je volgende opdracht bij een andere gemeente. Wil je toch liever bij een andere overheidsorganisatie aan de slag? Dan is dat ook een optie!

 

Wil jij gaan werken bij de gemeente?

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij een gemeente? Wil jij bij een gemeente meewerken aan uiteenlopende en complexe projecten? Zie jij de energietransitie als een van de grootste kansen van dit moment? Dan is het traineeship Duurzaamheid iets voor jou!

Ben je benieuwd naar het traineeship? Klik hier voor meer informatie.