Werken bij de gemeente

werken bij de gemeente

Door het volgen van het traineship Duurzaamheid krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij de gemeente. 

 

Gemeentelijke werkervaring opdoen

 

Als jouw voorkeur uitgaat naar een werkomgeving waarbij je dicht bij de burgers staat en je graag bezig wilt zijn met lokale politiek. Dan is werken bij de gemeente voor jou dé juiste stap! Je kan via ons traineeship Duurzaamheid opdrachten gaan uitvoeren bij een gemeentelijke organisatie. Door gemeentelijke werkervaring op te doen kan jij onderzoeken of het werken bij een gemeente bevalt.

 

Traineeship en werken bij de gemeente

 

Tijdens het traineeship Duurzaamheid ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Zo heb je ook de mogelijkheid om te gaan werken bij een gemeente bij jou in de regio. Jouw opgedane ervaring bij de ene gemeente kan je meenemen naar je volgende opdracht bij een andere gemeente. Wil je toch liever bij een andere overheidsorganisatie aan de slag? Dan is dat ook een optie!

 

Wil jij gaan werken bij de gemeente?

 

Wil jij graag aan de slag bij een gemeente? Wil jij bij een gemeente meewerken aan uiteenlopende en complexe projecten? Zie jij de energietransitie als een van de grootste kansen van dit moment? Dan is het traineeship Duurzaamheid waarbij je gaat werken bij de gemeente iets voor jou!

 

Ben je benieuwd naar het traineeship? Klik hier voor meer informatie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Zie jij jezelf binnen dit vakgebied werken?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?