Werken bij de overheid

Start jij binnenkort jouw carrière bij de overheid?

Ben jij de ambtenaar van morgen? Staat maatschappelijke betrokkenheid bij jou hoog in het vaandel? En wil jij een bijdrage leveren aan het creëren van een duurzame leefomgeving én het behalen van de Klimaatdoelstellingen? Dan is het traineeship Duurzaamheid bij de overheid iets voor jou!

Werken bij de overheid

De overheid heeft al jaren geleden het stoffige en saaie imago achter zich gelaten. Zij houden zich bezig met uiteenlopende onderwerpen die verregaande consequenties hebben voor onze maatschappij. Tijdens het traineeship ga jij aan de slag met complexe vraagstukken bij een overheidsorganisatie. Op deze manier lever jij een bijdrage aan een toekomstbestendige overheid. Ondernemend, out-of-the box denkend, enthousiast, ambitieus en het verschil willen én durven maken. 

Jouw ontdekkingstocht

Tijdens het traineeship Duurzaamheid bij de overheid voer je een of meerdere opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk overheidsorganisaties. Je kan hierbij denken aan gemeenten, provincies, waterschappen maar ook de omgevingsdienst of een woningcorporatie. Door in verschillende keukens te kijken kan jij op ontdekkingstocht gaan en onderzoeken bij wat voor soort type overheidsorganisatie je het beste tot je recht komt. 

Krijg jij hier energie van?