Aan de slag voor de Woningcorporaties

Uitdagende opdrachten

Wil jij je inzetten voor goede en betaalbare woningen in een prettige leefomgeving? En zoek je de combinatie van zekerheid en afwisseling binnen de woningbouw? Kom dan eens praten.

Geef je ambities vorm

Onze specialisten vind je ook bij woningcorporaties. Wij denken graag mee en helpen je om je ambities waar te maken. In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw werkervaring, talenten en ambities.

De zekerheid van een vaste baan

Ben jij op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling binnen je werk? Heb je ervaring in de vastgoedsector en wil je je vastbijten in een nieuwe klus bij een woningbouwcorporatie? Neem dan contact met ons op, wij kijken met je mee naar jouw mogelijkheden.

Werk mee aan inspirerende projecten

Zet je expertise als verhuurmakelaar, EPA adviseur, woningconsulent, projectleider of VvE-beheerder in op de plek die bij je past. Heb je affiniteit met volkshuisvesting en wil je bijdragen aan goede en betaalbare woningen in leefbare buurten? Of de dienstverlening verbeteren, helpen bij de energietransitie of zorgen voor meer besparingen?
Xstate beschikt over een uitgebreid netwerk binnen woningcorporaties in geheel Nederland. Wij bieden uitdagende opdrachten waarbij je werkt in een advies- of projectondersteunende rol die aansluit bij jouw deskundigheid en ambities, bijvoorbeeld op het gebied van renovatie of duurzaamheid. Wil je ook deel uitmaken van ons specialistisch team? We bemiddelen hbo- en wo-professionals voor zowel tijdelijke opdrachten als voor structurele functies. Daarnaast begeleiden we je en bieden opleidingen aan, zodat je vakkennis altijd up-to-date blijft en je kunt blijven groeien.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures? Meld je aan voor de Xstate JobAlert

Het gedachtegoed van Xstate

We zoeken de beste match voor opdrachtgever en specialist. Hoe?

Onsgedachtegoed
We luisteren heel goed naar wat jij wilt. Wil je mensen helpen aan de juiste woning als verhuurmakelaar, wijken verbeteren of nieuwbouwplannen coördineren als gebiedsmanager? We weten wat er speelt, welke uitdagingen er liggen en wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Onze vastgoedspecialisten vind je overal terug, bijvoorbeeld als manager vastgoed, verhuurmakelaar, wijkbeheerder of opzichter. Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij woningcorporaties?

Je kiest voor Xstate omdat je samen met ons aan je loopbaan wilt werken. Wij zoeken het project of de baan waar jij je op je plek voelt en kunt groeien. En dat kan best bij een woningbouworganisatie waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht. Wij vergroten je kansen, denken mee en verleggen grenzen. Wij helpen je om verder te groeien. Met goede begeleiding en opleidingen, maar ook door jou én de opdrachtgever te ondersteunen, zodat het voor iedereen een succes wordt

Het energieke traineeship

Het energieke traineeship consultant duurzame
ontwikkeling voor de praktijk, in samenwerking ontwikkeld
met de Bestuursacademie Nederland.
Bestuursacademie Nederland

Aan de slag bij een woningcorporatie?

Neem contact op met Tamara. Wij kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden.

Tamara Glashouwer